Hoe worden wij beloond?

Onze beloning? Daar willen we duidelijk over zijn

We zijn aan geen enkele partij gebonden en kunnen compleet onafhankelijk werken. Sterker nog: we vinden het juist in jouw belang dat wij je oplossingen kunnen bieden uit een groot aanbod van verschillende verzekeraars en geldverstrekkers. Over onze beloning willen we duidelijk zijn en hebben we niks te verbergen.

We doen ons werk op basis van:

 • een abonnement naar keuze
 • vaste dossierprijzen (terug te vinden in ons dienstverleningsdocument)
 • urendeclaratie
 • provisie (alleen bij schadeverzekeringen)

Waar je ook voor kiest, we maken vooraf heldere afspraken, vastgelegd in ons dienstverleningsdocument. Zodat je precies weet waar je aan toe bent en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

ABONNEMENTEN

Je sluit een abonnement af naar keuze voor een periode van 1 jaar. Daarna kun je maandelijks opzeggen. Bij een abonnement worden al jouw schadeverzekeringen m.u.v. je zorgverzekering provisievrij aangeboden waardoor je 20%-30% lagere premies betaalt. We bieden de volgende abonnementen aan:

 1. Abonnement Particulier
 2. Abonnement ZZP
 3. Abonnement Particulier + ZPP
 4. Abonnement Bedrijven (maximaal 5 personeelsleden)
 5. AOV-abonnement
 6. AOV-abonnement internettarief

Hou er hierbij rekening mee dat wij minimaal eens in de twee jaar een update-gesprek met je willen voeren om te toetsen of je verzekeringen nog passend zijn. Stel je ons hiertoe niet in staat, dan vervalt onze aansprakelijkheid. Wij kunnen jouw verzekeringspakket dan niet toetsen op eventuele onvolkomenheden. In dat geval word je schriftelijk op de hoogte gesteld.

Vaste dossierprijzen

Voor de volgende verzekeringen rekenen wij een vaste vergoeding:

 • Hypotheek
 • Pensioenverzekering en vermogensopbouw
 • Pensioenrapport
 • Overlijdensrisicoverzekering
 • Voorziening nabestaanden
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Uitvaartverzekering

Onze tarieven kunt u terug vinden in ons dienstverleningsdocument

URENDECLARATIE

Je kunt ook verzekeringsproducten bij ons afsluiten op basis van urendeclaratie. En dat kan ook voor een scan van je huidige verzekeringspakket. Een second opinion waarbij we eventuele manco’s of dubbele verzekeringen voor je boven tafel halen. En je scherper geprijsde alternatieven bieden op basis van gelijke condities. Ons uurtarief is € 100,- excl. BTW.

Vooraf krijg je een tijdsindicatie van de door ons te verrichten werkzaamheden. Bij overschrijding van 125% overleggen we eerst tegen welke condities we verder gaan. En ook hier geldt: minimaal eens in de twee jaar moet je ons in de gelegenheid stellen jouw verzekeringen te toetsen.

PROVISIE

Heb je geen abonnement? Dan kun je je verzekeringen ook op provisiebasis bij ons onderbrengen. Onze beloning is dan in jouw premie verwerkt. De verzekeraar betaalt een vooraf afgesproken percentage van de premie aan ons door. Dit geldt alleen voor zakelijke en particuliere schadeverzekeringen. Voor pensioenen en hypotheken is werken op basis van provisie wettelijk niet toegestaan.