Kernwaarden Victoraad Financieel Advies

Open, eerlijk, duidelijk en alleen in jouw belang

Financiële bedrijven die hun klanten niet persoonlijk kennen. Van het kastje naar de muur voor je de juiste contactpersoon aan de lijn hebt. Een enorme hoeveelheid mensen met wie je te maken hebt. Onduidelijkheid en soms schimmige zaken. Komt het je bekend voor? Bij Victoraad doen we dat anders:

  • Je kunt bij ons rekenen op één vaste contactpersoon die je niet alleen overdag, maar ook ’s avonds kunt bereiken. Korte lijnen, persoonlijk contact. Dat is wat we je bieden.
  • Je persoonlijke wensen en jouw belang staan altijd voorop. In elk gesprek en bij alle adviezen en oplossingen die we aandragen. Bovendien kijken we verder dan vandaag en morgen. Jouw toekomst, daar gaat het ons om.
  • We zijn open, eerlijk en duidelijk. Over alle verzekeringsproducten die we je adviseren, over onze manier van werken en over de wijze waarop we ons geld verdienen.
  • Financiële constructies die volgens ons in strijd zijn met jouw belangen? Daar werken we nooit aan mee. Zelfs niet als je er zelf om vraagt en ons vrijwaart van de eventuele gevolgen.
  • Eerlijk duurt het langst. Dus werken we op geen enkele wijze mee aan het bewust verstrekken van informatie aan verzekeraars of geldverstrekkers. Niet bij het afsluiten van een verzekering, niet gedurende de looptijd en ook niet als er een beroep op een verzekering wordt gedaan.
  • Je gegevens zijn bij ons veilig. We behandelen ze strikt vertrouwelijk en gebruiken ze alleen als we daarmee volgens afspraak jouw belangen behartigen.
  • We zullen jouw vertrouwen in ons dus nooit beschamen. Omdat we daarmee niet alleen jou en onszelf, maar ook collega-bedrijven en de complete branche van financiële dienstverlening zouden schaden.

Deze uitgangspunten beschouwen we als onze kernwaarden. We hebben ze heel bewust gekozen. Want we zijn ervan overtuigd dat alleen zo wederzijds vertrouwen ontstaat en er langdurige, persoonlijke en duurzame relaties mogelijk zijn. En dat is precies wat we willen. Jij toch ook?

Beloningsbeleid van Victoraad

Onze medewerkers ontvangen een vast salaris zonder enige bonuscomponent om ongewenste prikkels te voorkomen. Ook omzetdoelstellingen en andere targets worden op geen enkele manier meegenomen in de beloning van onze medewerkers. Klanttevredenheid staat bij ons centraal.