De persoonlijke adviseur voor zzp’ers en mkb’ers zoals jij

Victoraad adviseert zzp’ers en mkb’ers sinds 2005 op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. We zijn dé verzekeringsspecialist voor kleine ondernemers. En ook jou helpen we graag bij het maken van de juiste financiële keuzes. Zakelijk, maar ook privé. We hebben daarvoor uitstekende relaties met verzekeraars en geldverstrekkers.

Jouw wensen voorop

Samen brengen we je toekomst, ambities en risico’s in kaart. Op basis daarvan krijg jij een duidelijk advies: de beste verzekeringsoplossingen die het beste bij jou, je onderneming en je perspectieven passen. Tegen de meest scherpe premies en voorwaarden. Keuzes maken doe je zelf. Op basis van je persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Geen omkijken naar

Het afsluiten of oversluiten van polissen regelen wij voor jou. Jij hebt daar geen omkijken naar. Al je verzekeringen komen in jouw persoonlijke, digitale polismap te staan. Zo heb je altijd overzicht en kun je zelf wijzigingen aanbrengen in je gegevens.

Altijd actueel

Regelmatig nemen we contact met je op. Zo blijven we op de hoogte van je situatie en wensen en passen we in overleg je verzekeringen daarop aan. Wetenswaardigheden over verzekeringen, pensioenen en hypotheken lees je in onze maandelijkse nieuwsbrief, die je maandelijks ontvangt.

Victoraad werkt samen met Voogd & Voogd Verzekeringen, een gevolmachtigd assurantiebedrijf en ICT-dienstverlener. Zij zijn onze administratieve schakel met de belangrijkste Nederlandse verzekeraars. Hierdoor kun jij bij ons rekenen op een uitgebreid aanbod verzekeringen en dus altijd een advies én een oplossing op maat.

Wil je meer weten over onze werkwijze? We zijn daar graag open, eerlijk en duidelijk over. Je leest er alles over in ons Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer.